Auto huren, zorgeloos sturen?

Betrouwbaar

Een auto huren is praktisch wanneer je nu eens met een (andere) auto vakantie wilt vieren of je hebt een busje nodig om te verhuizen. Maar waar vind je zo snel geschikt vervoer? En mag je er zomaar zelf in rijden of blijft de eigenaar steeds bij je in de buurt?

Om een betrouwbare verhuurder te vinden is het goed om een aantal vragen op een rijtje te zetten. Wanneer je hier geen antwoord op vindt bij het bedrijf dat jou het meest aanspreekt, kijk dan verder. Ervaringsverhalen zijn goed om te lezen, onder andere op de site zelf maar ook op andere fora.

Voordelig

Voordelig is niet altijd betrouwbaar maar natuurlijk wel meegenomen, wanneer je het financieel al niet zo breed hebt. Met voordeel kun je beter in het midden zitten dan gaan voor het meest lage bedrag. Let vooral ook goed op de kleine letters zoals de borg, het tanken en de kilometervergoeding.

Snappcar is in elk geval een voordelige en betrouwbare bemiddelaar voor het huren en verhuren van verschillende soorten auto’s. Vaak kun je zelfs een dag van tevoren reserveren, maar eerder is beter in verband met onderlinge afspraken. Kijk voor meer informatie op