Met de auto winkelen in het buitenland

Met de kerst in aantocht is het tijd om de mooiste outfits samen te stellen waarmee jij op je mooist bent tijdens de kerstdagen. Nu gaan de meeste mensen shoppen in Nederlandse steden en/of kopen kleding online. Maar waarom maak je er niet een leuk dagje uit van met vriendinnen of familie door met een huurauto naar een stad in het buitenland te gaan? Goedkoop een auto huren doe je natuurlijk bij Europcar!

Oberhausen

In Oberhausen staat een enorm grote winkelmall die volledig overdekt is en dus ideaal is om te winkelen in de winter! Je vindt hier een brede variatie aan kledingwinkels met verschillende designermerken, maar ook winkels als de H&M en Zara. Oberhausen is slechts 1,5 uur rijden vanaf Utrecht en dus gemakkelijk bereikbaar!

Aken

Ook vindt je in Duitsland de stad Aken. Deze gezellige stad ligt slechts 5 kilometer van de Nederlandse grens af en dus vanuit vele steden in Nederland erg gemakkelijk te bereiken. In Aken vindt je twee grote winkelstraten met alle bekende warenhuizen en modemerken die je maar kan verzinnen. Daarnaast heb je rondom en Dom en de Markt exclusieve winkels waar je ook met een groter budget erg leuk kan shoppen!

 

Antiekmarkt in Tongeren

In Tongeren vindt je de grootste antiekmarkt van de Benelux en dit is een prachtige plek om de leukste kerstcadeaus te scoren! Tongeren ligt net over de grens bij Maastricht en wordt op elke zondag een antiekmarkt georganiseerd waar elke week 350 kramen en 40 antiekzaken zich verzamelen met het breedste aanbod aan antieke producten.

 

Shoppen in Frankrijk

Last but not lease, Parijs! Misschien wel de bekendste plek om uitgebreid te shoppen voor de kerstdagen. De Champs Elysees biedt je exclusieve winkels, maar verder in het centrum vindt je ook alle bekende warenhuizen en modemerken die je je maar kan bedenken! De weg naar Parijs is vrij gemakkelijk. Je begint met een auto huren, rijdt de snelweg op en binnen 6 uur zit je in deze prachtige stad!

Plaats een reactie