Hoe financial lease ondernemers kan helpen

Veel mensen hebben wel eens van de term financial lease gehoord, maar eigenlijk hebben ze geen idee wat dit nou precies betekent. Financial lease is een bepaalde vorm van financieren waarbij je een vast bedrag per maand betaald, en je direct eigenaar wordt van een bedrijfsmiddel. Vaak levert deze vorm van financieren fiscale voordelen op. Voor zowel nieuwe als gebruikte bedrijfsmiddelen met een aankoopprijs van minimaal 5.000 euro is financial lease geschikt. Banken verstrekken tegenwoordig niet snel meer een kleine lening, en dat terwijl de wens van een ondernemer simpel is. Als ondernemer wil je een vast termijnbedrag en een vast rente. Ook wil je overzicht hebben in je lening, en het allerbelangrijkste: je wil niet achteraf voor verassingen komen te staan. Financial lease heeft dit allemaal en kan ondernemers daarom helpen.

Msfinanciallease

Heb je besloten dat financial lease voor jou als ondernemer ook wel voordelig kan zijn? Lees je in dat geval goed in en bezoek verschillende websites van aanbieders. Leaseauto’s zijn de meest voorkomende vorm van financial lease. Een aanrader voor financial lease in leaseauto’s is Mobility Service Finance, zie Msfinanciallease.nl. Mobility Service Finance biedt een aantal unieke voordelen aan, waarvan jij als ondernemer kunt profiteren. Één zo’n voordeel is dat de auto bij jou op de balans staat. Fiscale voordelen zijn hier vaak het gevolg van. Een ander voordeel is dat de BTW niet vooraf eenmalig hoeft te worden voldaan, maar dit volgt de leasetermijnen en wordt maandelijks verrekend. Daarnaast verloopt de aanvraag en de afhandeling bij Mobility Service Finance geheel online. Dat is dus erg makkelijk in gebruik, en zorgt er bovendien voor dat jij als ondernemer te allen tijde een duidelijk overzicht hebt. Naast deze voordelen zijn er nog vele andere, maar het grootste voordeel van financial lease is misschien wel dat je kunt investeren in je eigen bedrijf, zonder verlies van liquiditeit.

De ideale leaseauto

Helemaal overtuigd van financial lease en zie jij een leaseauto inmiddels wel zitten? Dan is het eerst zaak om goed rond te kijken naar wat voor soort auto jij als ondernemer wil leasen. Je kan je voorstellen dat de prijzen voor een leaseauto nogal uiteenlopen, dus het is praktisch als je van tevoren al je wensen en eisen op een rijtje zet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor personenauto’s, maar ook juist voor bedrijfswagens. Hoe dan ook, financial lease is voor jou als ondernemer erg aantrekkelijk. Als je alle aanbieders met elke vergelijkt, en je een contract aangaat onder de juiste voorwaarden, dan is financial lease voor elke ondernemer erg voordelig!

Plaats een reactie