Hoe leuk is een ontmoetingsdag met andere autoliefhebbers

Het wordt het hele jaar door georganiseerd en vooral in augustus zijn deze dagen vooral in trek: ontmoetingsdagen voor autoliefhebbers. Soms is het een compleet jaren 60 feest met oldtimers om te bewonderen en rock’n’roll muziek om naar te luisteren.

De ene keer wordt een dergelijke dag bij de autodealer gegeven en is de organisatie gericht op een en hetzelfde automerk. Bij een goede organisatie hoort vanzelfsprekend de juiste promotie maar is uiteindelijk de doelgroep bereikt, dan kan het alleen maar een hele mooie dag worden!

Een combinatie van oud en nieuw

Een auto ontmoetingsdag bij een autodealer biedt misschien wel de leukste ervaring. Hier vind je oud en nieuw bij elkaar. Bovendien sleutelen veel mensen tegenwoordig zelf aan de auto’s en hebben vaak heel bijzondere creaties aangebracht. Niets is toch leuker dan vergelijken en (laten) inspireren?

Wat er dan nog verder bijkomt, wanneer de organisatie het toelaat, is de stoet van oud en nieuw achter elkaar over de autowegen. Het is bijna vanzelfsprekend dat er wel ergens in het publiek een brede glimlach ontstaat. Hierbij geldt beslist: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!