Dit is de Bentley Bentayga Mulliner

Voor iedereen die de reguliere Bentayga te gewoon vindt is er goed nieuws. Bentley lanceert een nieuwe special edition van hun SUV, Bentayga Mulliner. Hij gaat niet goedkoop worden maar de prijs is nog niet bekend.

Bentayga Mulliner achterkant

Bentayga Mulliner

De auto is te herkennen aan zijn tweekleurige interieur en 22-inch wielen. De voor en achter stoelen verschillen van kleur. Het Ombré Burr Walnut Veneer-interieur is iets wat je alleen gaat zien bij Mulliner. Ook iets wat je alleen ziet bij Mulliner is een audiosysteem van Naim met 20 speakers.

Deze auto word standaard geleverd met een W12 motor. Deze motor zorgt voor 608 pk en 900 Nm. Hiermee kan de auto in 4 seconde van 0 naar 100 km/uur. De Bentayga Mulliner zal maar in kleine oplage komen vanwege de hoeveelheid handarbeid waarmee het interieur is gemaakt.

 

Bentayga Mulliner
Bentayga Mulliner

Bentayga Mulliner

Mulliner

Mulliner is een afdeling van Bentley die volledig draait om personalisatie. Zoals Bentley heel mooi en orgineel zegt: “anything is possible”. Volgens Bentley komen je dromen uit in deze workshop. Meer over Mulliner lees je hier.
Fotocredits: Bentley

Plaats een reactie