De mogelijkheden van een parkeerbeugel op eigen terrein

Dat je een eigen parkeerplaats hebt, betekent helaas nog niet dat je jouw auto altijd kwijt kunt. Zeker als niet duidelijk wordt aangegeven dat het om een eigen parkeerplaats gaat of als de parkeerplaats in een druk gebied ligt, wordt de plek nog wel eens ingepikt door een andere autobezitter. Wil je dit probleem voor eens en voor altijd oplossen? Laat dan een parkeerbeugel plaatsen. Op deze pagina lees je welke mogelijkheden je hebt bij het markeren van je eigen parkeerplaats met een handige beugel.

Mogelijkheid 1: de handmatige beugel
Een handmatige beugel is een beugel die je met de hand omhoog en naar beneden moet doen. Wil je wegrijden uit de parkeerplaats, dan doe je de beugel eerst naar beneden en haal je de auto van zijn plaats af. Voor je echt weg gaat, doe je de beugel weer omhoog. Kom je terug, dan stap je uit de auto en doe je de beugel naar beneden. Nu kun je je auto op de parkeerplaats zetten.

De handmatige beugel vergt wat meer werk in de bediening, maar kan wel voor een kleine prijs worden aangeschaft. Dit betekent dat je slechts een klein bedrag hoeft te investeren om ervoor te zorgen dat niemand jouw parkeerplek meer in kan pikken.

Mogelijkheid 2: de automatische beugel
De automatische beugel hoef je niet handmatig omhoog en naar beneden te doen: hier gebruik je een handige handzender voor. Wil je de beugel omhoog doen voor je wegrijdt, dan doe je dit vanuit je auto met de zender. Wil je de beugel omlaag doen om je auto bij terugkomst neer te kunnen zetten, dan hoef je ook niet uit te stappen. Vanuit je auto gebruik je de handzender om de beugel op het gewenste moment naar beneden te doen.

De automatische parkeerbeugel brengt praktische voordelen met zich mee, maar is wel iets duurder dan de handmatige beugel. Bepaal voor jezelf hoeveel geld jij uit wil geven om je parkeerplaats te beschermen tegen foutparkeerders en bestel de beugel die binnen dit budget past.

Plaats een reactie