Travel gadgets: Onmisbaar voor je smartphone

‘Go on adventures with me!’ Waar je ook heen gaat, je smartphone gaat met je mee. Is jouw alleskunner al klaar voor een wereldreis? Al die avonturen zijn namelijk niet geheel risicovrij voor je kostbare apparaten. Zet deze gadgets op je travel checklist en je smartphone en andere technologische apparaten gaan goed voorbereid op reis:

  • Power

Bescherming én voldoende power: twee onmisbare dingen voor je telefoon tijdens het reizen. Een telefooncase met ingebouwde accu is de perfecte 2-in-1 gadget voor je smartphone. Daarnaast kun je ook kiezen voor een energieke Qi-lader of powerbank. Deze accessoires maken het mogelijk op te laden zonder dat daar een stopcontact aan te pas komt. Zo kom je nooit meer voor verassingen te staan, power up!

  • Topconditie

De conditie van je smartphone en andere apparaten is van groot belang. Je wilt natuurlijk al je avonturen vastleggen en daar kan je geen schade aan de camera of het display bij gebruiken. Vermijd daarom risico’s en voeg deze twee telefoon accessoires toe aan je checklist: een telefoonhoesje en glazen screenprotector. De screenprotector vermindert de vervelende schitteringen van de zon; ideaal op een zonnige bestemming, warm strand of de dagelijkse ochtendglorie in Nederland zelf. Daarnaast houd je ook je nieuwste Sony smartphone in topconditie met een Sony Xperia X Compact hoesje.

  • Autorit

Heb je een lange vakantierit met vrienden op de planning staan? Gun ook hen een comfortabele rit, bijvoorbeeld door films of series te downloaden op je MacBook. Tijdens een autorit is het extra belangrijk om je kostbare eigendom in een beschermende MacBook hoes te plaatsen. Een auto is namelijk geen stabiele omgeving voor kwetsbare apparaten, zoals deze. Safety first! Tijdens zo’n warme overtocht kan iedereen wel wat verkoeling gebruiken, een smartphone ventilator is het ideale accessoire voor dit soort omstandigheden. Tot slot zijn ook extra lange USB-kabels of een 4-poorts autolader onmisbare travel gadgets in de auto.

  • Track

Je bent constant onderweg, beladen met tassen en zakken en voor je het door hebt verlies je één van je kostbaarheden uit het oog. Voorkom stress onderweg en bevestig een iTag of Bluetooth tracker op al je waardevolle spullen. Wanneer je jouw portemonnee of sleutels kwijt bent, spoort deze gadget het item binnen no-time weer op. De gadget bevat een track-and-trace functie en geeft de locatie weer op een app via je smartphone. Een absolute aanwinst op de gadget checklist!

Wat is voor jou een onmisbaar item op je travel checklist?

Plaats een reactie