Waarvoor is een schadeverzekering inzittenden?

Elke automobilist weet hoe belangrijk het is om een goede verzekering af te sluiten voor de auto. Naast de wettelijk verplichte WA verzekering of een andere basisverzekering, zoals beperkt casco of volledig casco, is het van belang om eens te kijken naar de mogelijke aanvullende dekkingen. Zijn de inzittenden ook goed verzekerd? Een schadeverzekering inzittenden van bijvoorbeeld HEMA verzekering helpt je om veilig de weg op te gaan.

Wat is een schadeverzekering inzittenden?
Een schadeverzekering inzittenden is een aanvullende verzekering voor jezelf en voor je medepassagiers. Bij zowel letselschade als schade aan bijvoorbeeld kleding, krijgen je medereizigers een schadevergoeding. Uiteraard wordt alleen de werkelijk geleden schade vergoed door een verzekeraar. Bij het afsluiten van deze aanvullende verzekering is er maximaal bedrag waarvoor jij en je medepassagiers verzekerd zijn.

De meerwaarde van een schadeverzekering inzittenden
Stel je voor dat je bij een ongeluk betrokken bent geraakt en hierdoor kortere of langere tijd niet meer kunt werken of zelfs invalide wordt. Grote kans dat je een groot gedeelte van je inkomen kwijtraakt en dat je wellicht medische hulp en/of aanpassingen in huis nodig hebt. Dan is het prettig als je weet dat je deze hoge kosten kunt afdekken met een schadeverzekering inzittenden. Uiteraard geldt deze vergoeding ook voor mensen die met jou mee reizen in de auto.

Sluit een schadeverzekering inzittenden af
Gun jij jezelf en je medepassagiers een veilige autorit? Kies dan voor een schadeverzekering inzittenden. Voor slechts een paar euro per maand ben je uitstekend verzekerd.

waar jij en andere inzittenden tegenaan lopen.

Plaats een reactie